Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon.   A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon. GSpeech

Nonprofit eseményedet te is ingyen feltöltheted!

Ingyenes feltöltéssel népszerűsítheted tevékenységedet.

Miért gondolod, hogy egyedül vagy? Abortuszra készülsz? Úgy érzed, hogy senki nem tud segíteni? Ne engedd, hogy a félelem döntsön helyetted! Vár a megoldás! Vár a segítség!

Ossza meg az információt!

Közlemény a 2015. rendelkező évre előzetesen regisztrált szja 1%-os kedvezményezettekről. A személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti felhasználásáról szóló 1996. évi CXXVI. törvény 4. § (8) bekezdése szerint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal az alábbiakban ad tájékoztatást a 2015. rendelkező évre regisztrált kedvezményezettek adószámáról, nevéről, székhelyéről, regisztrációjuk állapotáról.

Ossza meg az információt!

Közlemény a 2015. rendelkező évben tett, szja 1%-os felajánlásokból történő részesedésből kizárt civil kedvezményezettek nevéről, adószámáról, székhelyéről és a kizárással érintett rendelkező évről.

Ossza meg az információt!

Kimutatás a 2015. rendelkező évi technikai számokról. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal az „SZJA 1+1%/Technikai számok 2015” menüpontban a 2015. január 1-jei állapotnak megfelelően ad tájékoztatást a 2015. rendelkező évi technikai számokról.

Ossza meg az információt!

Közlemény a 2014. rendelkező évi érvényes technikai számmal rendelkező bevett egyházakról és kiemelt költségvetési előirányzatról. 

Ossza meg az információt!

Közlemény a 2014. rendelkező évi érvényes civil kedvezményezettekről. Közlemény a jogszabályi feltételeknek megfelelő, ténylegesen támogatásban részesült civil kedvezményezettek nevéről, adószámáról és székhelyéről, a 2014. évi állampolgári rendelkezések együttes összegéről, valamint az érvényesen rendelkezők számáról a 2015. január 29-jei állapot szerint.

Ossza meg az információt!

A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Kerületi Újság felolvasó